Iubire si Negare- partea II… tu iti doresti sa o iei de la capat si ii spui ei/lui ca te-ai intors pentru ca iubesti cu toata fiinta ta si poate mai mult, ca te-ai intors ca sa nu mai pleci….dar ce faci cu nesiguranta din sufletul celuilalt, cum il faci sa te creada?
Poti alege sa fii ipocrit/ipocrita si sa ai pretentia sa aiba din nou incredere in tine pur si simplu sau poti alege sa ai rabdare, spunandu-i ce simti. Suferinta emotionala poate fi greu de suportat atunci cand realizezi ca ai gasit candva jumatatea ta si ca dintr-o ratacire, dintr-o ambitie sau din orice alt motiv ai lasat acea jumatate deoparte. Sunt relatii care se termina categoric si unde nu mai e loc de impacare, cand cei 2 o iau de la capat, pe drumul lor, separat….dar acolo unde exista iubire, asa cum poate numai in povesti, gasim, ei bine, aici lucrurile nu mai sunt simple.
Tu te intorci in viata ei/lui si ii ceri sa te ierte si ii spui ca nu poti trai fara acel cineva, ca esti incomplet….iar el/ea te cearta si iti spune ca mai bine nu te-ai fi intors pentru ca acum sufera din nou…dar ca i-a fost dor de tine, ca te iubeste inca, ca ii greu insa si lupta cu sentimentul de nesiguranta ca iar vei pleca…Un amalgam de sentimente, am insirat aici, sunt sentimente care exista intr-un om care a suferit din dragoste si nu vorbim aici de mofturi de oment, de pasiuni fulgeratoare ci de o dragoste completa.
Sigur ca iti doresti sa recastigi persoana pe care mai ca ai pierdut-o, daca va alege sa o ia de la capat cu tine, o vei castiga asa cum ai facut-o si prima data….dandu-i totul, oferind iubire si pasiune. Impreuna, de mana veti pasi intr-un nou inceput…nu conteaza trecutul, nici daca el si-a gasit la un moment dat alinarea intr-o alta femeie, dupa ce tu l-ai lasat singur, nici daca ea s-a lasat mangaiata de un alt barbat…probabil ca cele 2 suflete au suferit in tacere si au invatat sa rada chiar daca sufletul le-a plans. Trecutul face parte din noi, acolo avem amintiri, dezamagiri…nu-l putem sterge dar nici nu putem trei ancorati in el. Cand amandoi au gresit, pornesc la drum doar cu ce e bun din trecut, acea parte de trecut in care au fost 2. Daca primesti o astfel de sansa si ti se deschide poarta sufletului celui pe care l-ai pierdut odata, profita de ea si iubeste, iubeste mai mult decat ai facut-o odata. […]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s