Despre ipocriti si frustrati…


Buna seara, dragii mei vizitatori.N-am mai scris de ceva vreme pe blog…nu pentru ca n-as fi avut ce, ci pentru ca timpul nu mi-a permis asta.
…Cel mai mult pe pamantul asta ma dezgusta oameni falsi si ipocriti, de care din pacate nu suntem scutiti. Sunt oameni pe care ii intalnim in fiecare zi si care continua sa surprinda prin lipsa unei atitudini elegante.
De cele mai multe ori, acesti oameni, sunt de fapt indivizi frustrati, fara o viziune complexa, oameni cu complexe, fara studii in vreun domeniu, oameni care traiesc pe pamantul asta doar ca sa scuipe venin in stanga si in dreapta.
O femeie ipocrita si falsa, e o femeie lipsita de o personalitate charmanta, o femeie fara simtul penibilului…de cele mai multe ori astfel de femei sunt individe fara prea mari sanse de a avea vreun cuvant de spus in familie, in fata sotului, o femeie care traieste in umbra barbatului…a carei singura preocupare este ” ce mai gatesc azi”, o femeie care n-are suficienta inteligenta pentru a se dezvolta intelectual…si ce fac frustratele cu toate problemele astea? arunca cu venin si refuleaza in alt loc, alt mediu decat cel din familie, de exemplu la serviciu.
genul asta de femei nu pot obtine prea mult pe forte proprii, pentru ca sunt prea slabe, desi prin atitudinea scarboasa, au impresia ca sunt tari si sperie lumea din jur:)), sunt persoane care prin pup-in-cur-isme ajung sa obtina o pozitie mai buna undeva…oriunde si gata, pana aici le-a fost…Au crezut probabil ca l-au apucat de Cel de Sus de picioare, stau bine la inaltime…mai grav va fi cand vor pica, prea de sus. Ce nu vad unii sau unele e ca nu intotdeauna aceste bucatele de carne primite nu sunt recunoasteri profesionale ci mai degraba siguranta ca cineva care e cunoscut ca si ” catelus”, va fi acolo cu ochii in patru si va varsa tot ce nu poate fi vazut…
Cand ajungi sa nu mai vezi cine esti si ca ai o impresie mult mai buna despre tine si de fapt in realitate esti un catel care sta in doua labute, curgandu-i balele dupa un os de ros…atunci e timpul sa te gandesti ca ai devenit UN/O IPOCRIT(A) SI UN/O FRUSTRAT(A)…

Reclame

3 gânduri despre “Despre ipocriti si frustrati…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s