Jurnal II…….sunt lucruri pe care uneori evitam sa le vedem, sa le constientizam sau pur si simplu nu stim sa le vedem; lucruri care ne pot trezi intr-o zi dintr-un vis in care perfectiunea era la fiecare colt.Cateodata ma gandesc daca ce traiesc e real sau daca e un vis sau pur si simplu o minciuna…..daca cioburile s-au strans unul langa altul ca sa formeze din nou intregul, sau daca nu cumva acum am pierdut acel al 6-lea simt care-mi punea intotdeauna in fata ochilor realitatea, o realitatea pe care unii stiau atat de bine sa o acunda de ochii celorlalti.
Ma intreb daca ce am e al meu, asa cum mi-am dorit mereu sa fie sau daca nu cumva, acum, impart cu altcineva ce cred ca e al meu.
Nu e greu deloc sa confunzi firimiturile primite cu bucurii sincere, sa crezi ca-n ochii celuilalt esti tu, dar de fapt sa te pierzi in umbra altor ochi.
Cand tu incepi sa stii, ce celalalt crede ca nu stii, atunci universul pare sa se schimbe in jurul tau, sa te-ndoiesti si sa te-ntrebi…..
………..poate ca intr-o zi voi seca si voi inceta sa mai dau, poate ca voi juca acest joc in care nu toate rundele sunt corecte sau poate ca ma voi ridica, voi strange in pumni tarana amintirilor si voi zambi, catre un nou inceput.
Mi-e teama insa de un lucru, n-as vrea s-ajung vreodata sa ma transform intr-o persoana frustrata si inchisa si-n loc de zambete sa arunc cu tunete si fulgere…..

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s