Q&AIn incercarea de a gasi ceva interesant, in oferta media televizata(:)), m-am oprit cu butonatul la unul dintre posturile „mogulului”, adica Antena 3… la cateva minute dupa ce incepuse emisiunea Q&A, o emisiune despre care nu stiam ca exista…insa cum era moderata de Alessandra Stoicescu, am decis sa ma opresc si sa urmaresc subiectul. Marturisesc ca Alessandra Stoicescu se numara printre putinii jurnalisti preferati.
Insa Alessandra nu era singura surpriza pentru mine din acea seara, am descoperit la pupitru, alaturi de Sorin Oprescu-invitatul emisiunii, o alta jurnalista, pe care marturisesc, nu ma asteptam sa o vad pe vreunul dintre posturile de televizune, Floriana Jucan.
cei care n-au avut nici o treaba cu presa scrisa din Romania, cu siguranta le va fi greu sa repereze de undeva acest nume, numai ca Floriana Jucan a si-a pus amprenta prin profesionalism, eleganta, ambitie si o traire sufleteasca pe care nu toti reusesc sa o aiba indiferent de straduinta lor.
La 34 ani, Floriana Jucan n-a fost lipsita de controverse, ba din contra, relatia ei cu ambasadorul Elvetiei, Jean-Pierre Vettovaglia, avea sa-i aduca alinari care sa-i umple sufletul dar si lovituri care s-au regasit apoi in presa si la scurt timp, intr-o carte ce-i poarta semnatura, AMBASADORUL. O carte a propriei vieti, in care-si dezvaluie iubirea, suferinta si puterea de a o lua de la capat.
Citesc cu placere si interes paginile ziarului Q Magazin, dar si alte publicatii care o aduc in paginile lor pe Floriana, chiar si pentru a scrie lucruri de scandal. Imi place Floriana Jucan, pentru ca e o femeie puternica, un jurnalist care nu se ascunde in spatele degetelor si a textelor de ziar.
Cu siguranta ca pipitele care vizeaza astazi sa devina jurnaliste, ar mai putea invata cate ceva…asta daca si-ar gasi timp, printre intalnirile cu personalitatile cu bani si sedintele de shopping sa citeasca macar prima pagina din revista marca Floriana Jucan.

Reclame

2 gânduri despre “Q&A

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s