Ramas bun, 2009!2009, se grabeste sa plece si sa lase loc unui an in care fiecare dintre noi si-a pus sperantele. Primim o carte noua, cu filele goale, pe care le vom scrie in fiecare zi din 2010.
Insa pana atunci,ne tragem rasuflarea si revedem fiecare pagina a Cartii Realizarilor 2009.
In toata nebunia si agitatia cotidiana mi-am gasit un ragaz sa trag o linie si sa analizez ce anume din planurile mele s-a realizat.
Nu cred ca as putea caracteriza 2009 ca fiind unul prost, a fost un an pe care l-am trait intens. E drept ca a fost si un pic rau si egoist:), mi-a oferit si dezamagiri si lovituri sub centura. Profesional….lucrurile n-au stralucit asa cum mi-am dorit, pentru ca schimbarile pe care mi le-am dorit nu s-au intamplat, insa am avut parte si de surprize placute si tocmai aceste surprize placute m-au facut sa fiu optimista si realizez cat de capabila sunt, in domenii in care poate ca n-am avut suficienta incredere in mine.
si ca sa concluzionez….pot spune ca ma despart de 2009….prieteneste:), fara ranchiuna si regrete….Sper ca 2010 imi va aduce in primul rand sanatate, ambitie si rabdare. Daca le am, atunci nimic nu-mi va parea imposibil.

Va urez si voua, tuturor, un 2010 cu impliniri, sanatate si dragoste!

LA MULTI ANI!

Reclame

3 gânduri despre “Ramas bun, 2009!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s