Mile Carpenisan….”esti!”


O stire aflata ieri avea sa imi lase un gol in suflet, desi contactul meu cu subiectul intristarii mele, a fost doar prin intermediul televizorului. Am urmarit de fiecare data cu interes reportajele care i-au purtat semnatura si mi-am dorit ca macar odata, sa strang mana acestui om, care a avut toate calitatile pentru a fi numit OM. A avut intotdeauna curi, oaajul de a sta in mijlocul unui camp de lupta, nu s-a temut nici de arme si nici de tancuri… Am cunosc de-a lungul timpului diferite personalitati, oameni politici….nu m-au implinit cu nimic. M-ar fi implinit insa sa-l cunosc pe Mile Carpenisan, un jurnalist dedicat meseriei sale, un profesionist si un sufletist.

Ma gandesc cum se face oare ca D-zeu ii ia dintre noi tocmai pe cei care ar trebui sa ramana aici si sa spuna ceva lumii, pe cei prea frumosi si prea curati, pe cei care-si recunosc semenii si ii ajuta, asa cum a facut si Mile.

Sunt mandra ca fac parte din breasla jurnalistilor pentru ca Mile este si el unul dintre ei, desi experienta mea in domeniu nu poate fi comparata nici pe departe cu a lui Mile.

Intr-o postare pe site-ul sau Mile spunea, ” Daca iti doresti ceva din tot sufletul, o sa se intample”….Imi doresc si eu ceva…Imi doresc sa ii fie bine lui Mile,in ceruri, sa stea printre ingeri si noi, cei care inca suntem pe pamant sa ne aducem intotdeauna aminte de Mile Carpenisan.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

http://milecarpenisan.ro/category/saruta-ma-in-ureche/  – o parte din viata lui Mile, fericirea lui Mile Carpenisan

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s